(BAHAYA)Pencuci Muka Penyebab Kanser, Sila Elak Penggunaan

Thursday, April 16, 2009 - - 1 Comments

Ini adlh info terkini tentang produk kecantikan yang kini dah membiak bagai cendawan di Malaysia. Tengok aje iklan di TV3 pada waktu malam, bersepah iklan-iklan produk buang jerawat, kuruskan badan dan tingkatkan tenaga batin pada setiap hari.

Nak ingatkan di sini yang tidak semua produk kecantikan ini sesuai dipakai oleh semua orang. Tengok ajer produk pencuci muka kali ini. Walaupun jenamanya sememangnya sudah popular(aku pun pernah guna) ternyata ia boleh mendatangkan kanser kepada muka kita dalam jangka masa yang lama.

Bacalah artikel ini sepenuhnya untuk melihat produk facial wash @ pencuci muka yang berbahaya dan mampu mendatangkan kanser. Mana tau anda kini sedang menggunakannya. Hati-hati ya~~




This entry was posted on 7:19 PM You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

Z.P.R.O™ said...

sementara xda wt ape asyik dok
mari kite try mnde nih dlu
ak pn baru nk try lah
tp ak bgtau lah sdikit sbnyk yg ak tau
web tu tulis kalau join leh dpt duit.
cmni citenyer

KLIK KAT BAWAH NI :-

http://www.fineptc.com/index.php?ref=zproperty


ha,dh masuk
g wt account lah pe lg kn
dh wt
trus login
pstu click EARNING AREA
pstu die ade bagi link2 yg leh di click utk dpt duit
skli click 1 je.
dh abes bru tkn lg 1.
jgn sume skli jln.
xleh (jgn tamak sgt)
dh click
tgk lah web tu
nnti dh abes mse yg diberi,die ade bgi no. utk di click.
so,click jelah no. yg diberi tu
dgn tu
ade la $10 dlm account.
so,ulang je mnde yg same.
jd lah bnyk.
(;
mudah kn kgkawan.

Cuba Dulu.
Aku Pun Baru Nak Try Ni.